M-Media
M-Media eetusivu M-Media kännökset M-Media optimointi M-Media social media M-Media muut palvelut

MUUT PALVELUT

- Yandex ja Google mainoskampanjat venäläisille kuluttajille.

Haluatko olla mukana ja saada lisää näkyvyyttä nopeasti ja kustannustehokkaasti? Suunnittelemme sinulle venäjänkielisen Google tai Yandex mainoskampanjan, jossa hyödynnetään hakukoneiden maksullisia palveluita ja hakusanoja. Mainostaminen hakukoneissa on yksi tehokkaimmista nykyaikaisista mainosmuodoista. Mainostaminen kohdennetaan halutulle kohderyhmälle, alueelle ja ajankohtaan, jolloin saadaan mahdollisimman hyviä tuloksia.

Me tarjoamme kokonaispaketin, joka sisältää:

  • kampanjan suunnittelu
  • mainostekstien laadinta
  • venäjänkielisten hakusanojen analyysi ja listaus
  • käytännön toteutus
  • raportointi

- B2B UUTISKIRJEET

Uutiskirjeet ovat osa nykypäivän yrityselämää. Etsitkö uusia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita? Haluatko tarjota palveluitasi erityiselle kohderyhmälle? Keräämme sähköpostiosoitteiston, suunnittelemme ja lähetämme uutiskirjeitä potentiaalisille B2B asiakkaille Venäjällä.

Esimerkiksi. Suomalainen matkailuyritys etsii yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjää Venäjällä. Laadimme matkatoimistorekisterin ja lähetämme uutiskirjeitä venäläisille matkatoimistoille, jotka toimivat halutulla alueella. Uutiskirjeessä esittelemme yrityksen ja sen palveluita ja ohjataan kiinnostuneita asiakkaita yrityksen kotisivuille.

- Webhotellipalvelut.

- Suomalaisten tavaroiden ja palveluiden markkinointi venäjänkielisessä internetissä käyttäen hyväksi sähköisiä markkinointikanavia.

- Tavaroiden ja palveluiden kohdistaminen (targeting) tietylle venäläiselle tai suomalaiselle kohderyhmälle.


Gokarjala group
mail vkontakte facebook odnoklassniki twitter