m-media
M-Media eetusivu M-Media kännökset M-Media optimointi M-Media social media M-Media muut palvelut

SOSIAALINEN MEDIA

Venäläisten matkailijoiden määrää Suomeen on jatkuvassa kasvussa.

Tavoita oma kohderyhmäsi helposti ja tehokkaasti venäläisen sosiaalisen median avulla!

Mainostaminen venäläisille kuluttajille ja kohderyhmän saavuttaminen voi tuntua joskus hankalalta. Venäläiset kuluttajat eivät tilaa lehtiä ja televisio- sekä radiomainontaa on usein kallista eikä välttämättä tavoita kohderyhmäsi. Sosiaalinen media tuo yritystäsi lähemmäksi asiakkaita ja kuluttajia. Se antaa näkyvyyttä ja mahdollistaa suoran vuorovaikutuksen, joka on todella tärkeä asia venäläisille asiakkaille.

Venäjällä on useita sosiaalisen median kanavia kuten Vkontakte, Moimir, Odnoklassniki, sekä venäjänkielisiä versioita Livejournal, Facebook ja Twitter palveluista.

Suosituin venäläinen sosiaalinen media on Vkontakte (n. 200 000 000 käyttäjää). Käyttäjät viettävät Vkontaktessa keskimäärin 35 minuuttia päivässä.

Oman ryhmän perustaminen:

Ryhmän perustaminen venäläiseen sosiaalisen mediaan antaa yrityksellesi näkyvyyttä ja avaa uusia mainoskanavia. Me tarjoamme:

 • Ryhmän perustaminen sosiaalisen mediaan
 • Seuraajien hakeminen ja markkinointi
 • Ryhmän ylläpito ja sisällön tuottaminen

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa:

Oman ryhmän perustamisen lisäksi voit mainostaa yrityksesi tuotteitta ja palveluita venäläisessä sosiaalisessa mediassa. Mainos näytetään henkilöille, joita se voi kiinnostaa.

 1. Mainoksen suunnittelu.
  Suunnittelemme yrityksellenne tehokkaan venäjänkielisen mainoksen ottaen huomioon venäläisten kuluttajien mentaliteetin ja kulutustottumukset.
 2. Parhaan mainoskanavan valinta ja kohderyhmän hakeminen.
  Valitsemme yrityksellenne sopivan mainostavan ja -kanavan sosiaalisessa mediassa ja määrittelemme kohderyhmän esim. iän, asuinpaikan, mielenkiintokohteiden perusteella.
 3. Kohderyhmä näkee mainoksen.
  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kohderyhmä määrittelemme kuinka usein ja milloin mainos näytetään.

Mainostaminen GoKarjala ryhmässä Vkontaktessa:

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden mainostamiseen GoKarjala-mainosverkossa, jonne olemme keränneet kahden vuoden ajan Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa asuvia venäläisiä ja Petroskoista, Pietarista ja Moskovasta tulevia matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita alueesta ja sen tapahtumista. GoKarjala-pääryhmässä (www.vk.com/gokarjala) on n. 5 000 aktiivista seuraaja ja yhteensä mainosverkossa on n. 8 000 seuraaja. Päivittäinen kävijöiden määrä ryhmässä on 1 000 – 2 000 henkilöä.

Tutustu alla ryhmän tilastotietoihin:

gokarjala statisticsgokarjala statistics

Gokarjala group
mail vkontakte facebook odnoklassniki twitter